У Дніпровському районі Києва облаштували кільцеву розв'язку

Кільцева розв'язка поліпшить безпеку руху

У Дніпровському районі для зручності водіїв влаштували кільцеве перехрестя на перетині з'їзду з проспекту Соборності та вулиці Тампере. Про це передає "Вечірній Київ". Як повідомив заступник голови КМДА Олександр Густєлєв, такий тип рішення є популярним в європейських містах через безпеки, оскільки завдяки меншій швидкості транспорту, наслідки можливих ДТП будуть зменшені.

"За рахунок відсутності світлофора і безперервного руху, такі рішення мають велику пропускну здатність, і можливість розв'язати перехрестя 4 вулиць / доріг без ризику заторів", - зазначив Густєлєв.

Також для ще більшої безпеки на новій розв'язці встановили флуоресцентну огорожу - вона покращує видимість на дорогах, особливо в темний час.

Як повідомляв портал "Коментарі", однією з найбільш перевантажених столичних доріг є проспект Академіка Палладіна, який розташований в Святошинському районі. Водії з міст Ірпінь, Буча, Коцюбинського і приміських сіл в'їжджають в місто через цю вулицю. Особливо страждає перехрестя Академіка Палладіна, бульвару Академіка Вернадського і вулиці Академіка Єфремова - в години пік ця розв'язка майже варто. Змінити такий плачевний стан зможе нова розв'язка з різними рівнями.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися