У застосунку «Київ Цифровий» стався збій: містянам почали виписувати штрафи

У транспортному сервісі «Київ Цифровий» стався технічний збій

У застосунку "Київ Цифровий" стався технічний збій, через який мешканці столиці не могли придбати квиток або поповнити картку поїздок. Через це містянам почали виписувати штрафи за несплату за проїзд. Про це повідомляє Telegram-канал "Реальний Київ", передають ua.news.

"Через те, що не працює сервіс, мені вже виписали штраф за безквитковий проїзд. Отож сьогодні краще прогулятися на роботу пішки", - йдеться у повідомленні, надісланому "Реальному Києву" підписником. Сума штрафу становить 160 гривень.

Повідомляється, що станом на 10:22 сервіс знову запрацював в штатному режимі, проте станом на 12 годину знов почали відбуватися перебої в системі.

"Київ Цифровий" завантажили вже 2 мільйони користувачів. Застосунок "Київ Цифровий" завантажили вже 2 мільйони користувачів. Про це повідомив керівник цифрової трансформації Києва і заступник голови КМДА Петро Оленич. За цей час у застосунку отримано 150 000 відгуків, віддано 600 000 підписів за петиції і 6 500 000 голосів за дерусифікацію столиці.

"2 000 000 користувачів у Київ Цифровий! Дякуємо, що ви з нами. Be brave like Ukraine, be digital like Kyiv", – написав Петро Оленич.

Мешканців Києва попередили про збій в роботі сирен. У Києві під час вимкнення електропостачання не працюватимуть системи сповіщення про повітряну тривогу. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію КМДА.

"Увага! Під час відключення світла електросирени не працюють! За повідомленнями про повітряну тривогу та відбій можна стежити у застосунку "Київ Цифровий" та у Telegram-каналі КМДА. А також за допомогою звичайних радіоприймачів", - йдеться у повідомленні.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися