Комунальні служби готові до зимового сезону: скільки дорожньої техніки чергує в Києві

Техніка Київавтодору готова до зимових опадів

Співробітники "Київавтодору" і комунальних підприємств, які входять до його складу, вже перевірили снігоприбиральну техніку і підготували посипальні матеріали. Про це повідомляє прес-служба КМДА з посиланням на заступника голови КМДА Олександра Густелева передає "Наш Київ".

За словами чиновника, дорожники та спецтехніка вже почали чергувати в кожному районі на випадок різкого погіршення погоди. Частина техніки сьогодні ще задіяна в дорожньо-будівельних роботах, але в разі необхідності її оперативно переобладнують під зимову специфіку. Також частина снігоприбиральної техніки на випадок різкого похолодання і погіршення погоди вже переведена на цілодобове чергування. На сьогодні 439 одиниць спецтехніки "Київавтодору" вже підготовлені до роботи в зимовий період.

Відзначається, що завдяки торішній теплій зимі місту вдалося зберегти на цей рік майже всі закуплені протиожеледні матеріали. Таким чином всі комунальні підприємства, що входять до "Київавтодор", ними повністю забезпечені.

Як повідомляв портал "Коментарі", спеціалізована техніка почне цілодобово чергувати з 1 листопада 2020 року. Також, столична влада визначилася з місцем роботи снегоплавильної техніки. Спецмашини вирішили встановити в Печерському районі: на перетині Петровської алеї і Паркової дороги, а також на перетині вул. Лаврської і вул. Старонаводницькій.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися