Скільки у Києві коштують бензин, дизель та автогаз: ціни на пальне

Стало відомо за скільки сьогодні в українській столиці можна купити бензин, дизельне паливо та автомобільний газ — опубліковано нові ціни

Стало відомо, за скільки сьогодні в українській столиці можна купити бензин, дизельне паливо та автомобільний газ — опубліковано нові ціни. Про це стало відомо із статистики, яка була опублікована на порталі auto.ria.ua.

Так, станом на неділю, 4 грудня, середню вартість бензину А-95 встановлено на рівні 51,27 грн/л. А-95 коштуватиме трохи дешевше – 50,58 грн/л. А-92 продається на 12 копійок дешевше – 50,46 грн/л. Літр дизпалива коштуватиме 54,75 грн. А ось цінник на автогаз встановлено на рівні 28,73 грн.

Нагадаємо, що світлофори в українській столиці продовжать відключати під час екстрених та планових обмежень електроенергії, проте на 58 проблемних перехрестях працюватимуть регулювальники Патрульної поліції. Про це в ефірі національного телемарафону повідомив голова Київської міської військової адміністрації Сергій Попко.

За його словами, світлофори відключатимуть, оскільки вони знаходяться на одній лінії з житловими районами, які підпадають під обмеження. Він зазначив, що військова адміністрація та поліція визначили 58 проблемних перехресть.

"58 світлофорів, вони не одночасно відключатимуться, але частина з них, можливо, відключатиметься, тому на місця виїжджатиме наряд патрульної поліції, де вони здійснюватимуть регулювання в ручному режимі. Дійсно, кількість ДТП за цей час зросла, але це не обов'язково пов'язане з непрацюючими світлофорами, ви знаєте і бачите, що поменшало освітлення вулиць. В останні два дні погіршилися погодні умови. Тому я закликаю всіх учасників дорожнього руху дотримуватись правил і тоді все буде добре", — сказав Попко.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися