На Київщині будуть лунати вибухи: подробиці від ОВА

На території Київської області у Білоцерківському районі 6 грудня будуть чути гучні вибухи — мешканців закликають не панікувати

На території Київської області у Білоцерківському районі 6 грудня будуть чути гучні вибухи – мешканців закликають не панікувати. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської обласної військової адміністрації.

Відомо, що протягом сьогоднішнього дня у Рокитнянському спеціальному кар'єрі заплановано проведення вибухових робіт, пов'язаних із технологічними роботами. Мешканців закликали зберігати спокій та стежити за інформацією із відкритих джерел.

Нагадаємо, що гроза повторного наступу російських окупантів на українську столицю з території Білорусі існує, а тому Збройні Сили України готуються до оборони і зміцнюють рубежі. Про це в ефірі національного телемарафону повідомив голова Київської міської військової адміністрації Сергій Попко.

За його словами, на сьогоднішній день у Білорусі немає ударного угруповання, а на полігонах РБ розташовано лише 9000 російських окупантів.

"Але загроза наступу існує, вона не знімається з порядку денного. Тому командуванням сил та засобів оборони Києва проводяться системні заходи щодо нарощування та підтримки наших військ у бойовій готовності. Проводяться певні заходи щодо злагодження органів управління, нарощуються та вдосконалюються системи інженерного обладнання, протиповітряної оборони , вогневої поразки противника, матеріально-технічного забезпечення тощо", - сказав Попко.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися