Відключення світла у Києві: в "Укренерго" назвали терміни відновлення

У національній енергетичній компанії "Укренерго" назвали терміни відновлення критичної інфраструктури української столиці після ударів російських окупантів

У національній енергетичній компанії "Укренерго" назвали терміни відновлення критичної інфраструктури української столиці після ударів російських окупантів. Про це стало відомо із коментаря голови правління компанії Володимира Кудрицького в ефірі національного телемарафону.

За його словами, атака Росії спровокувала значні пошкодження як для електростанцій, так і для підстанцій, які є частиною магістральної мережі. Він зазначив, що аварійні відключення світла будуть, доки деякі енергоблоки набиратимуть потужність.

Кудрицький сказав, що для відновлення рівня виробництва потрібний день-два — тоді ситуація має стабілізуватися.

Нагадаємо, що в українській столиці не буде тотального відключення електроенергії після ракетних ударів російських окупантів по критичній інфраструктурі. Про це стало відомо із коментаря, який дав генеральний директор енергетичної компанії Yasno Сергій Коваленко.

За його словами, Збройні Сили України збили більшість ракет противника, а тому тотальних відключень світла у Києві не буде.

Він зазначив, що у місті скоротилося споживання електроенергії, запроваджено аварійні відключення, але більша частина міста залишиться зі світлом.

Коваленко заявив, що щойно ситуація в енергосистемі нормалізується і можна буде повернутися до графіків планових відключень.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися