Меру Ірпеня вручили капітанські погони

Олександр Маркушин отримав військове звання капітана запасу

Ірпінський міський голова Олександр Маркушин отримав військове звання капітана запасу. Про це повідомляє Ірпінська міська рада.

6 грудня під час урочистого зібрання з нагоди відзначення Дня Збройних Сил України меру Ірпеня Олександру Маркушину вручили капітанські погони відповідно до наказу виконувача обов’язків командувача військ Оперативного командування "Північ" Олега Рвача.

Також очільник Ірпеня привітав військовослужбовців зі святом та вручив грамоти виконавчого комітету Ірпінської міської ради.

Мер Києва отримав "заохочувальний погляд" від Валерія Залужного. Віталій Кличко в День Збройних сил України отримав "заохочувальний погляд" від головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного.

Мер Києва опублікував фото, на якому він тримає фотографію Залужного у рамці з підписом "Заохочувальний погляд командира (начальника) заслужив Віталій Кличко".

Генерали ЗСУ на чолі з Сергієм Наєвим перевіряють протиповітряну оборону Києва та області. Група генералів та офіцерів на чолі з генерал-лейтенантом Сергієм Наєвим перевіряє роботу підлеглих військ, зокрема, підрозділів протиповітряної оборони, які захищають Київ та область. Про це повідомляють Збройні Сили України.

Джерело: https://t.me/newsimr/6536


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися