Мер Києва отримав "заохочувальний погляд" від Валерія Залужного

Віталій Кличко отримав "заохочувальний погляд" від головнокомандувача ЗСУ

Віталій Кличко в День Збройних сил України отримав "заохочувальний погляд" від головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного. Про це мер Києва повідомив на сторінці у Facebook.

"Приємне заохочення в День Збройних сил України. Наші військові - найкращі і найстійкіші! Допомагаємо, підтримуємо, віримо в ЗСУ! Слава Україні! Слава її героям!", - написав Віталій Кличко.

Також мер Києва опублікував фото, на якому він тримає фотографію Залужного у рамці з підписом "Заохочувальний погляд командира (начальника) заслужив Віталій Кличко".

Зеленський отримав "Оскар": у Києві Шон Пенн передав Президенту статуетку. Володимир Зеленський зустрівся у Києві з американським актором, кінорежисером, сценаристом і продюсером Шоном Пенном. Актор привіз свою статуетку "Оскар" і передав її Президентові.

Кличко назвав торгові точки в Києві, які працюватимуть у разі повного блекауту. У випадку нових ударів ворога по критичній інфраструктурі України та повної відсутності внаслідок цього електрики, у Києві продовжуватимуть працювати окремі торгові мережі, ринки, магазини та ТРЦ.  Про це повідомив Київський міський голова Віталій Кличко, передають "Коментарі".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Макс

6 грудня 2022, 22:46

Кличко не перестает удивлять, совсем мозги отбили...

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися