У Києві на Подолі з'явиться новий гіпермаркет: там можна буде зарядити телефон (Адреса)

В українській столиці недалеко від Подолу на вулиці Глибочицькій з'явиться новий гіпермаркет, де можна буде погрітися та зарядити гаджети під час відключень електроенергії

В українській столиці неподалік Подолу на вулиці Глибочицькій з'явиться новий гіпермаркет, де можна буде погрітися та зарядити гаджети під час відключень електроенергії. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого Асоціацією рітейлерів.

Відомо, що магазин відкривають відразу з генератором, а тому перешкод для його роботи через перебої з електропостачанням не передбачається. Також у Ultramarket діятиме "Пункт турботи", розрахований на 100 осіб.

Крім нього у гіпермаркеті площею 6,5 тис. кв. м, на споживачів чекатимуть велика фреш-зона зі свіжими овочами та фруктами, готові кулінарії, страви власної ТМ The Local Food, свіжа випічка та інше. На даху буде обладнано паркінг площею 5 тис. кв. м. Магазин працюватиме щодня з 8:30 до 22:00. Адреса: вул. Глибочицька, 44.

Нагадаємо, що у Голосіївському районі української столиці на ВДНГ з 3 грудня відкриють зимову ковзанку та венеціанську карусель. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Національного Експоцентру.

З суботи, 3 грудня, перших гостей готові зустрічати: ковзанка, венеціанська карусель, північний експрес, вест-атракціони, дінопарк, фуд-корт, ярмарок. Організатори кажуть, що працюватимуть і постійні локації: Оранжерея, Animal Park, Планета метеликів, експозиційний простір.

Час роботи: "Зимова Країна на ВДНГ" працюватиме щодня з 10:00 до 21:00. Ціна: Вхід вільний. Деталі про графік та вартість відвідування локацій на сайті . У разі оголошення повітряної тривоги роботу локацій буде припинено, а гостей проситимуть пройти до найближчого укриття (павільйони №№ 1, 5, 13).




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися