ДТЕК вручну відключатиме світло у будинках Києва: хто потрапить під обмеження

Енергетики вручну відключатимуть будинки в українській столиці від електропостачання — йдеться про будинки, які розташовані на лініях з об'єктами критичної інфраструктури

Енергетики вручну відключатимуть будинки в українській столиці від електропостачання — йдеться про будинки, які розташовані на лініях з об'єктами критичної інфраструктури. Про це стало відомо із офіційного повідомлення прес-служби компанії ДТЕК "Київські електромережі".

Відомо, що балансоутримувачі 454 будинків самостійно відключатимуть світло, самостійні обмеження мають допомогти зменшити кількість та час відключень електроенергії для всіх киян.

"Під час екстрених чи стабілізаційних відключень разом з об'єктами критичної інфраструктури під відключення не потрапляли житлові будинки, що живляться від тих же електроліній. ДТЕК Київські електромережі спільно з КМДА запропонував ЖБК самостійно обмежувати електропостачання у таких будинках відповідно до графіків, розміщених на сайті", — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що Президент України Володимир Зеленський розповів про ситуацію в енергетичній системі української столиці та інших міст на сьогодні. Про це стало відомо із звернення глави держави, яке було опубліковано його прес-службою.

За його словами, компанія "Укренерго" та оператори систем розподілу працюють над відновленням пошкоджених об'єктів критичної інфраструктури цілодобово, проте для відновлення потрібен ще деякий час.

Він зазначив, що відновити систему на 100% зараз не можливо, саме тому у більшості міст та населених пунктів продовжуються відключення світла.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Татьяна

10 грудня 2022, 11:16

График не для людей! Света нет и может быть будет в сутки 6 часов по новому графику ...это как так ?! Кличко не реагирует, в столице хаос!!!

Андрій

10 грудня 2022, 03:26

Самостійно відключати своїж будинки..... Ну ну

Окс

9 грудня 2022, 21:11

У нас в квартирі чотири лампочки-економки і холодильник, плита газова. В домі 90%пенсіонерів,як ще можна економити???

Зззззз

9 грудня 2022, 16:11

Ніяк не навидуть лад, А скільки є будинків які в графіку но їх не вимикають, одна курупція. Чому одні страждають а другі в вуса не дують, у нас що не такі дітки чи пенсіонери? Мало того що у тих де не вимикають то і в під'їзді палає. Це нето що в Кончій Заспі но в самому Київі їх багато, як не телефонуєшь відповідь одна не девіться на другі будинки у вас перезавантаження, це шок люди ніде нема справедливості

Макс

9 грудня 2022, 10:34

В Кончі Заспі (конченій) --ніколи не гасне нічого ..та ще й нічого туди не прилітало..так як не чути щоб хтось з сімей дипкорпусу чи злодійських депутатів воював --не говорячи про загибель...Жиріки -жирують уроди --а прості --воюють...--

Сергій

9 грудня 2022, 08:53

Взагалі обнагліли. Казали про відключення ще за місяць до обстрілів. На 80% це просто самі роблять що хочуть. Щоб вам очі повилазили, курви

Віталій

9 грудня 2022, 04:27

Справедливость, За кораблем тобі дорога.

Татьяна

9 грудня 2022, 00:41

Вот все люди так сильно возмущаются . Почему одним есть свет 24/7а других в течение суток на 1.30. Да ДЭТЕК Ахметова он монополист который зарабатывает деньги а наше государство все восстанавливает за свой счет . При этом деньги мы им сами приносим а государство с этого имеет все во лишь крохи с барского стола. И ни надо всем рассказывать что пацанам в окопах тяжело. Ведь там люди которые обучены жить в таких условиях это их профессия которую они сами выбрали. А нам значит просто рай сейчас жить в холоде целый день сидеть и вылавливать включения света для выполнения своих бытовых потребностей.Мне как маме 7 детей не кажется это раем.

Ирина

8 грудня 2022, 22:40

Четыре минуты назад включили свет (отсутствовал с 18-00), при этом через дорогу спорткомплекс КИСИ светится весь вечер, как новогодняя ёлка. Объясните пожалуйста подобные метаморфозы .

Олена

8 грудня 2022, 18:50

Цікаво, це тільки для Києва так вирішили, чи і для інших міст України також?

Сергей

8 грудня 2022, 14:06

В доме Света не...через дорогу строиться очередное незаконное ЖК, башенные краны крутятся с утра до вечера...парадокс?!

Владимир

8 грудня 2022, 13:57

У нас в Одессе в нашем районе из 24 часов в сутки свет дают только 4-4.5 часов дом многоэтажный электро, тепла в батарее мало хватает и ничего живём всё нормально переживём этот момент жизни. Верим в ВООРУЖЕННЫЕ СИЛЫ Украины .

Іван

8 грудня 2022, 13:09

Як так сталось ?! Детек це Ахметов,а держава ,за свій рахунок ,і за наш все відновлює ???????

Анатолій

8 грудня 2022, 12:46

Головне - наша єдність! КОЛИ МИ РАЗОМ - МИ СИЛЬНІ, сильніші в рази... і не тільки подолаємо, а і переможемо! Навіть чиновників та їхні гроші. Тримаємося друзі, робимо добре наші справи, а згодом і карма накриє тих для кого головним є тільки гроші. Разом - до перемоги!

Справедливость

8 грудня 2022, 12:40

Віталій , иди за кораблём. Бот поганый.

Віталій

8 грудня 2022, 12:32

Андрей, Про газовий балон з плиткою щось чули? Зараз всі таким користуються. Досить жалітися. Ви не в окопах по пояс у воді і не спите на сирій мокрій землі. Подумайте про хлопців які в окопах і кому важко?вам? Посидіти без світла кілька годин? В своїй квартирі? Зі своєю сім'єю поруч? Це вам важко? Зовсім люди вже розслабилися. Совісті немає.

Віталій

8 грудня 2022, 12:25

Наталья, Нічого страшного переживете без світла кілька годин. Ніхто не забуде увімкнути його.

Віталій

8 грудня 2022, 12:24

Дмитрий , Зараз у всіх так вимикають світло.Досить жалітися люди. Ви вдома під ковдрами лежите без світла а хлопці там по окопах лазять холодних подивіться відео де хлопці під Бахмутом в окопах і тоді зрозумієте чи тяжко вам без світла ті 8 годин чи ні.

Андрей

8 грудня 2022, 12:20

И вообще как сделал бы умный человек? Взял бы карту посмотрел бы объекты, посчитал бы энергопотребление и энергозатраты, после чего подумал что и когда отключать. А то идёт полупустой трамвай, а в доме свет не горит ребенку согреть пищу не могут в торговом центре в магазине огни на всю а людей нету продавать некому, а в доме света нету ребенку мама приготовить кашку не может. Как и все "на арапа"

Андрей

8 грудня 2022, 12:14

А по мордасам "енергетики" не хотят тоже "в ручную" ? Отключать надо дворцы подводного плавания, рестораны и прочие увеселительные развлекательные заведения, а так же предприятия от которых сейчас толку мало. И трамваи пускать только чтоб по работам развезти.

Петро

8 грудня 2022, 12:07

Дмитрий , Так тебе нужно ,чтобы тебе включили или чтобы на Драгоманова 8 хуже стало? В этом суть гнилых людей

Дмитрий

8 грудня 2022, 11:40

По Драгоманова 8 в Киеве вообще отключают на сколько хотят , последний раз было 7 декабря на 8 часов , беспредел какой-то . И ни кому нет до этого дела .

Игорь

8 грудня 2022, 11:06

У меня возле дома с десяток домов вообще не знают что такое отключение, неужели равноправие? Если им забудут включить на недельку пускай пробудут в шкуре основной массы а то привыкли смеяться пора уже и карме поработать.

Наталья

8 грудня 2022, 10:38

Это будет сплошной кошмар. Выключить, то они выключат, а включать когда будут? Или заняты, или лень, или ещё что-нибудь. Хотелось бы знать, как это будет происходить и с кем можно связаться, если включить свет, например просто забыли?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися