Київ може залишитися без світла, води та опалення, потрібна буде евакуація — Кличко

Міський голова української столиці Віталій Кличко заявив, що місто може залишитися без світла, водопостачання та опалення - йдеться про "апокаліптичний сценарій"

Міський голова української столиці Віталій Кличко заявив, що місто може залишитися без світла, водопостачання та опалення — йдеться про "апокаліптичний сценарій". Про це стало відомо з інтерв'ю мера Києва, яке він дав журналістам агенції Reuters.

За його словами, у Києві може статися "апокаліпсис", подібний до того, як його показують у голлівудських фільмах, коли проживання в будинках стане неможливим через низьку температуру.

"Втім, ми боремося і робимо все можливе, щоб цього не сталося", - заявив Кличко.

Він зазначив, що зараз потреби в евакуації немає, оскільки дефіцит електроенергії у місті становить лише 20%, киянам слід підготувати запас продовольства та питної води, а також утримувати готові речі та документи на випадок негайної евакуації після припинення подачі тепла.

Нагадаємо, що з секретар Київської міської ради Володимир Бондаренко закликав мешканців української столиці зробити запаси води на випадок нових ударів російських окупантів по критичній інфраструктурі. Про це він сказав у ефірі національного телемарафону.

За його словами, у разі нових ударів супротивника з енергетики в місті може зникнути вода і почнуться проблеми з опаленням. Він зазначив, що у разі тривалого відключення світла обслуговуючим компанія, потрібно буде зливати воду з батарей, щоб не допустити заморозки.

Чиновник заявив, що кияни можуть набрати воду в бюветах, які працюватимуть від генераторів, а у віддалені райони воду розвозитимуть.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Ирина

9 грудня 2022, 22:42

20% дефицит электроэнергии а у нас из 24часов онная бывает 9часов в сутки что-то не вяжется. А спорткомплекс КИСИ с бассейном работает именно в те часы, когда жилые дома на противоположной стороне Воздухофлотского проспекта стоят тёмные, как египетские пирамиды, какой-то странный дефицит электроэнергии и ещё более странный способ ее экономии, а?

Правдоруб

9 грудня 2022, 22:35

Олексій, споримо на штуку баксів що Кличко вбивця, і йому чхати на людей?

Наталия

9 грудня 2022, 21:03

Выбрали на свою голову.

Галина

9 грудня 2022, 20:37

Вам не кажется странным-он опять заговорил об эвакуации.Пора его гнать.Он первый делает всё чтобы это произошло.

Степан

9 грудня 2022, 18:05

Ангел Апокалипсиса Виталий Кличко Мы все умрём мы все умрём..... Нет мы не умрём Сделать нужно все чтобы это не произошло.

Ксения.

9 грудня 2022, 17:11

Ваша ложь уже не актуальна!Куда вы будете людей вывозить?Вы совсем совесть потеряли? Лучше электричество на экспорт не торгуйте! Думаете война спишет? Бумеранг все покажет!

Милантия

9 грудня 2022, 12:30

У себя на виллах отключите и дайте городу..Да никто не поедет и не оставит насиженое место..Сколько больных , лежачих и плохо ходячих..И кто нас ждёт ???? Одурели то точно.

Игорь

9 грудня 2022, 10:54

Олексій, то есть если всё хорошо в центре это Кличко,если плохо на яТроещине,это Президент. У тебя мозги отбиты как и у твоего лидера.

Олексій

9 грудня 2022, 09:04

Чи то стільки тролей, чи людей з "відбитим мозком"? По-перше треба розуміти для кого це було сказано Кличко. По-друге хай хтось розкаже коли і хто був мером в Києві кращим. По-третє, суцільна брехня, що центр не відключають. Все залежить від критичних об'єктів, яких в центрі найбільше, і їх більшість відноситься до державних (Клічко тут нідочого). Звісно є і не критичні, але то питання до зе-влади.

Маргарита

9 грудня 2022, 07:06

Действительно хватит людям вешать лапшу.У вас как не прилёт так точно попадают по электростанции вам не надоело врать,или вы думаете что люди совсем дурные.Вы наш свет отдаёте в другие страны а мы должны сидеть без света.Хватит издеваться на над людьми.

Алекс

9 грудня 2022, 05:03

Досить пиздеть людям сколько ето будет продолжаться на Европу на паспорт свет есть на Печерске есть на Конче заспе есть а народ страдает.

Павло

9 грудня 2022, 00:19

Гайда Мер гайда швабський хлопець. Все по підручнику...

Лена

8 грудня 2022, 23:33

В центре Киева свет вообще не выключается, а на массивах мы сидим 7 часов без света,2 часа со светом и опять 7 часов без света, а в доме электроплиты , а люди даже воду не могут вскипятить. Это геноцид.

Костя

8 грудня 2022, 23:13

Бля.ь эвакуируйте кличков в Бахмут кроме тупизма и воровства на посту мэра никакого толку

Костянтин

8 грудня 2022, 20:58

З відбитим мозком і мер, це загадка

Влад

8 грудня 2022, 20:03

А Вам не показалось странным отключение энергоблоков на наших АЭС? Вот меня вчера такой вопрос посетил, а через пару минут внутри появился ответ: Им нужно было что-то очень большое подключить к ним(к нашим АЭС), а под напряжением этого сделать они не могли…. вот и разыграли весь этот спектакль с обстрелами, чтобы оправдать остановку энергоблоков, во время которых они подключили в цепь что-то очень большое ( страну, например, или несколько стран))).

Марина

8 грудня 2022, 18:50

Треба кожного дня розповідати, що ви, мерія, робите для киян, конкретно! ( Генератори, бювети робочі в усіх мікрорайонах, пункти допомоги більше і т.д. А якщо не можете, то Подоляк правильно каже...довірте це волонтерам і вони будуть працювати

Олег

8 грудня 2022, 18:36

Закрийте вже рот цій бабі (нашому меру) він наводе паніку і нічого окрім паніки не вміе робити

Propan

8 грудня 2022, 18:21

Vito, не придумывай, кацапское отродье, то чего нет

Propan

8 грудня 2022, 18:20

Natalie , це ж він для Рейтерс) як піарник з 20 річним досвідом, ставлю Кличку відмінно. І якщо цікаво, то саме кацапи зараз розміщують подібні матеріали вирвані із контекста і це не так дорого як здається.

Natalie

8 грудня 2022, 18:09

Нашому меру та його корумпованій команді треба краще працювати, а не ляпати язиком та сіяти паніку.

Vito

8 грудня 2022, 17:15

Перевод: "Дохните где хотите, но в пределах Украины - границы мы не откроем."

Торейро.

8 грудня 2022, 16:40

Паніка ні до чого. Все буде добре.

X

8 грудня 2022, 16:10

Не нужно сееть панику

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися