Сьогодні на Київщині будуть чутні вибухи: працюють сапери

Сапери ДСНС будуть ліквідовувати вибухонебезпечні предмети

На Київщині тривають планові роботи зі знищення вибухонебезпечних предметів. Про це повідомляє Київська обласна військова адміністрація.

Сьогодні, 8 грудня, з 13:00 до 15:00 у Бучанському та Вишгородському районах сапери ДСНС будуть ліквідовувати вибухонебезпечні предмети.

У зв'язку з тим у деяких громадах області можливо чути звуки вибухів.

"Зберігайте спокій та дотримуйтеся правил безпеки! У разі оголошення повітряної тривоги – переходьте в укриття", - закликає КОВА.

Особисто розстріляв цивільного під Бучею: СБУ ідентифікувала ватажка окупантів. Встановлено особу російського загарбника, який вчинив умисне вбивство цивільного під час тимчасової окупації Київської області.

Під час окупації селища Гавронщина окупант зупинив посеред вулиці беззбройного місцевого жителя і вдарив його в обличчя прикладом автомата. Потім російський загарбник неодноразово вистрілив у тулуб потерпілого. Цивільний загинув від численних вогнепальних поранень і втрати крові.

Генерали ЗСУ на чолі з Сергієм Наєвим перевіряють протиповітряну оборону Києва та області. Група генералів та офіцерів на чолі з генерал-лейтенантом Сергієм Наєвим перевіряє роботу підлеглих військ, зокрема, підрозділів протиповітряної оборони, які захищають Київ та область.

Джерело: https://t.me/kyivoda/7313


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися