Метеорологічні явища на Київщині: оголошено перший рівень небезпеки

Погодні умови призведуть до порушення руху транспорту

Сьогодні, 8 грудня, з утриманням до другої половини дня 9 грудня на Київщині очікується туман з видимістю 200-500 м. Оголошено перший (жовтий) рівень небезпеки. Про це повідомляє пресслужба Укргідрометцентру.

"Попередження про небезпечні метеорологічні явища по Київщині. У найближчу годину з утриманням до кінця доби 8 грудня та в першій половині дня 9 грудня туман, видимість 200-500 м. Перший рівень небезпечності, жовтий", - йдеться у повідомленні.

В Укргідрометцентрі зазначили, що погодні умови призведуть до порушення руху транспорту на дорогах і вулицях.

picture

Ситуація в енергосистемі залишається складною, - голова Київської ОВА. Ситуація в енергосистемі Київської області залишається складною. Про це повідомив голова Київської ОВА Олексій Кулеба.

У Київській області тривають екстрені вимкнення електрики. Енергетики працюють у режимі нон-стоп, щоб повернутися до планових графіків. Наразі близько половини області залишається без світла.

Генерали ЗСУ на чолі з Сергієм Наєвим перевіряють протиповітряну оборону Києва та області. Група генералів та офіцерів на чолі з генерал-лейтенантом Сергієм Наєвим перевіряє роботу підлеглих військ, зокрема, підрозділів протиповітряної оборони, які захищають Київ та область.

Джерело: https://t.me/uhmc2022/685


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися