Ситуація в енергосистемі залишається складною, - голова Київської ОВА

У Київській області тривають екстрені вимкнення світла

Ситуація в енергосистемі Київської області залишається складною. Про це повідомив голова Київської ОВА Олексій Кулеба.

У Київській області тривають екстрені вимкнення електрики. Енергетики працюють у режимі нон-стоп, щоб повернутися до планових графіків. Наразі близько половини області залишається без світла.

"Особисто виїжджаю в громади, де є проблемні питання. Зараз знаходжуся в місті Українка. Окрім світла, тут виникли перебої з водо- та теплопостачанням. Маємо чіткий план, як в найближчі дні стабілізувати ситуацію", - зазначив Олексій Кулеба.

На Київщині є влучання в об'єкт інфраструктури, - Кулеба. 5 грудня окупанти під час ракетного обстрілу влучили в об'єкт інфраструктури в Київській області. Про це в ефірі національного телемарафону повідомив голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба.

На місці працюють прокурори, слідчі та експерти. Розпочато розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни.

У Києві згорів електророзподільчий пункт. 4 грудня рятувальники ліквідували пожежу в електророзподільчому пункті на проспекті Червоної Калини, що у Деснянському районі столиці.

Рятувальники виявили, що в електророзподільчому пункті 2-поверхової адміністративної будівлі, що на проспекті Червоної Калини, сталося коротке замкнення електропроводів з подальшим горінням та поширенням.

Внаслідок пожежі електророзподільчий пункт згорів повністю, пошкоджено електропроводи.

Кличко назвав торгові точки в Києві, які працюватимуть у разі повного блекауту. У випадку нових ударів ворога по критичній інфраструктурі України та повної відсутності внаслідок цього електрики, у Києві продовжуватимуть працювати окремі торгові мережі, ринки, магазини та ТРЦ.  Про це повідомив Київський міський голова Віталій Кличко, передають "Коментарі".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися