На Київщині є влучання в об'єкт інфраструктури, - Кулеба

Окупанти під час ракетного обстрілу влучили в об'єкт інфраструктури в Київській області

Сьогодні, 5 грудня, окупанти під час ракетного обстрілу влучили в об'єкт інфраструктури в Київській області. Про це в ефірі національного телемарафону повідомив голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба, передає Інтерфакс-Україна.

"Маємо вдалі приклади того, як відпрацювала протиповітряна оборона. На жаль, окрім цього, є влучання в об'єкт інфраструктури. Зараз аналізують інформацію", – розповів голова КОВА.

Олексій Кулеба зазначив, що чіткішу аналітику того, що сталося, невдовзі буде надано.

Також голова КОВА наголосив: "Ми поки що не бачимо критичних наслідків".

В Офісі генпрокурора повідомили, що зараз на місці працюють прокурори, слідчі та експерти. Розпочато розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни.

У Києві згорів електророзподільчий пункт. 4 грудня рятувальники ліквідували пожежу в електророзподільчому пункті на проспекті Червоної Калини, що у Деснянському районі столиці.

Рятувальники виявили, що в електророзподільчому пункті 2-поверхової адміністративної будівлі, що на проспекті Червоної Калини, сталося коротке замкнення електропроводів з подальшим горінням та поширенням.

Внаслідок пожежі електророзподільчий пункт згорів повністю, пошкоджено електропроводи.

Кличко назвав торгові точки в Києві, які працюватимуть у разі повного блекауту. У випадку нових ударів ворога по критичній інфраструктурі України та повної відсутності внаслідок цього електрики, у Києві продовжуватимуть працювати окремі торгові мережі, ринки, магазини та ТРЦ.

"Столична влада та бізнес готуються до різних варіантів розвитку подій. Ми склали перелік, із зазначенням адрес торгових мереж, продуктових ринків, магазинів (супермаркетів) та ТРЦ, які продовжуватимуть працювати на автономних джерелах живлення, аби забезпечити потреби киян у продуктах харчування, воді, побутових та промислових товарах", - написав мер столиці. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися