У Київській області у вихідні відключення світла не зміняться: деталі

На території Київської області та в українській столиці на вихідних не очікується покращення ситуації з електропостачанням

На території Київської області та в українській столиці у вихідні не очікується покращення ситуації з електропостачанням. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба національної енергетичної компанії "Укренерго".

Енергетики заявляють, що в регіоні зберігається складна ситуація, оскільки об'єкти генерації були пошкоджені ракетними ударами російських окупантів - виник значний дефіцит, особливо на лівобережжі. Тривають активні відновлювальні роботи.

Зазначається, що в подібних умовах компанія не може прогнозувати суттєвих покращень ситуації на вихідні, коли споживання традиційно знижується.

Нагадаємо, що енергетики вручну відключатимуть будинки в українській столиці від електропостачання — йдеться про будинки, які розташовані на лініях з об'єктами критичної інфраструктури. Про це стало відомо із офіційного повідомлення прес-служби компанії ДТЕК "Київські електромережі".

Відомо, що балансоутримувачі 454 будинків самостійно відключатимуть світло, самостійні обмеження мають допомогти зменшити кількість та час відключень електроенергії для всіх киян.

"Під час екстрених чи стабілізаційних відключень разом з об'єктами критичної інфраструктури під відключення не потрапляли житлові будинки, що живляться від тих же електроліній. ДТЕК Київські електромережі спільно з КМДА запропонував ЖБК самостійно обмежувати електропостачання у таких будинках відповідно до графіків, розміщених на сайті", - йдеться у повідомленні.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Олег

10 грудня 2022, 20:03

Когда они врать перестанут ? Они врут не врагу а своим гражданам !

Виктория

9 грудня 2022, 17:38

Ну тоесть 27 часов не было света, радуйтесь что на выходные будет также

Иван

9 грудня 2022, 16:14

Всю неделю кормили 2-3 дня и все улучшиться. А на выходные вряд ли кто будет работать. Кличко прогнозирует ЛОХДАУН, вот так и будет.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися