На проспекті Любомира Гузара в Києві закінчують облаштовувати велодоріжку

Одна сторона велодоріжки фактично готова

Київ все більше уваги приділяє екологічному транспорту, зокрема, велосипедисти столиці отримують нові об'єкти інфраструктури. Нова велодоріжка в Солом'янському районі майже готова до експлуатації. Про це повідомив колишній глава Солом'янської райадміністрації Ігор Довбань на своїй сторінці в Facebook.

У серпні проспект Любомира Гузара капітально відремонтували, а зараз уздовж магістралі завершується облаштування велосипедної доріжки. За словами Довбаня, на велосипедах вже можна їздити по доріжці з боку Національного авіаційного університету, на протилежному боці роботи ще тривають. Однак незабаром і її повинні повністю облаштувати.

Також дорожні робітники облаштовують тротуар і встановлюють антіпарковочние стовпчики, щоб водії не залишали на тротуарах і велодоріжках свої автомобілі.

Як повідомляв портал "Коментарі", в центрі Києва пройшов традиційний осінній свято Ретро круїз. Учасники в ретро одязі стояли біля Маріїнського палацу, а потім проїхали на велосипедах центральними вулицями Києва. За заходом прийшли спостерігати сотні людей. Серед учасників і шанувальників ретро-стилю люди з різних регіонів України.

Головною складовою свята був дрес-код для гостей в вінтажному стилі. Велосипеди теж були в ретро стилі, прикрашені квітами і кошиками.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися