У Yasno вигадали, як покращити ситуацію зі світлом на лівому березі Києва

В енергетичній компанії-постачальнику Yasno вигадали, як покращити ситуацію з відключеннями електроенергії на лівому березі української столиці

В енергетичній компанії-постачальнику Yasno вигадали, як покращити ситуацію з відключеннями електроенергії на лівому березі української столиці. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікував генеральний директор компанії Сергій Коваленко.

За його словами, на лівому березі, за свідченням його колег, ситуація стала трохи кращою.

"Колеги придумали певне рішення, яке дозволило збільшити обсяг переданої електроенергії. І коли говорю колеги цього разу, тому маю на увазі енергетиків, місцеву владу і всіх, хто стосується цієї галузі. Усі працюють максимально злагоджено на результат, і це дуже тішить", — заявив Коваленко.

Він нагадав про прогноз синоптиків з потепління, що має трохи допомогти, тому що кількість локальних аварій зростає щодня.

Нагадаємо, що енергетики вручну відключатимуть будинки в українській столиці від електропостачання — йдеться про будинки, які розташовані на лініях з об'єктами критичної інфраструктури. Про це стало відомо із офіційного повідомлення прес-служби компанії ДТЕК "Київські електромережі".

Відомо, що балансоутримувачі 454 будинків самостійно відключатимуть світло, самостійні обмеження мають допомогти зменшити кількість та час відключень електроенергії для всіх киян.

"Під час екстрених чи стабілізаційних відключень разом з об'єктами критичної інфраструктури під відключення не потрапляли житлові будинки, що живляться від тих же електроліній. ДТЕК Київські електромережі спільно з КМДА запропонував ЖБК самостійно обмежувати електропостачання у таких будинках відповідно до графіків, розміщених на сайті", - йдеться у повідомленні.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Солома

9 грудня 2022, 19:32

Левый, дядя, тут на Соломенке 3 часа сутреца свет есть и 3 часа вечерком.

Левый

9 грудня 2022, 16:57

ты сука в соснодуб въебался урод? березняки с 9 до 16 электричества нет. и так каждый день падло ты придумчивое. связи нет, естественно нет мобинтернета, по радио одни тупицы и дуры мне за фешенуик рассказывают вместо новостей. вакуум информации. ни сигнала тривоги, ничего

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися