У Києві відремонтують пішохідний міст: названо терміни закінчення

У центральній частині української столиці відремонтують пішохідно-велосипедний міст, який з'єднує парк Володимирська гірка та оглядовий майданчик біля арки дружби народів

У центральній частині української столиці відремонтують пішохідно-велосипедний міст, який з'єднує парк Володимирська гірка та оглядовий майданчик біля арки дружби народів. Про це стало відомо із відповідного тендеру.

На відновлення пошкодженого під час масового обстрілу переходу піде 2,98 млн. грн. Тендер виграла компанія "Альтіус пром". Переможець пообіцяв до кінця 2022 року завершити роботи.

Зазначається, що у разі потреби компанія має передбачити живлення електроустаткування від пересувних електростанцій під час надання послуг. Тендер більш ніж на 3 млн грн було оголошено 24 листопада.

Нагадаємо, що в Ірпені відновлюють зруйновану російськими окупантами житлову інфраструктуру. Про це розповів керівник Київської обласної воєнної адміністрації Олексій Кулеба.

За його словами, в Ірпені зараз у місті ремонтують понад три десятки багатоповерхівок.

"Серед них – багатоквартирні будинки на вулиці Тургенєвській. На об'єктах замінюють вікна та двері, на одному з них ремонтують покрівлю. Навіть у негоді та перебоях з електрикою роботи продовжуються. Усі вони будуть завершені у зазначений термін. Відновлюємо Київську область!" – заявив Кулеба.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися