У Києві на ВДНГ відкрили зимове містечко: опубліковано ціни на послуги

У Голосіївському районі української столиці у Національному Експоцентрі (ВДНГ) відкрили зимове містечко

У Голосіївському районі української столиці у Національному Експоцентрі (ВДНГ) відкрили зимове містечко — цього року новорічний парк адаптовано до військових реалій. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікувала прес-служба ВДНГ.

"Зимова країна на ВДНГ" працюватиме до 26 лютого щодня з 10:00 до 21:00. Однак відвідувачам рекомендують заздалегідь з'ясувати графік роботи локацій, бо він може змінюватись.

Ціни на розваги: Венеціанська карусель – 130 грн.; колесо огляду – 130 грн.; квест-атракціони – від 100 грн; екстремальні атракціони – 130–200 грн.; паровозик "Північний експрес" – 100 грн; резиденція Санти – 350 грн.; ковзанка – від 200 грн; шалені гірки – від 40 грн; Animal Park – від 150 грн.; тропічна ферма "Планета метеликів" – від 160 грн.; "Дінопарк" – від 100 грн.; експозиційний простір "Нескорена нація" – квиток на одну виставку коштуватиме 180 грн. для дорослого, 100 дітей (від 6 років). Квиток із доступом до всіх залів: дорослий за 230 грн., дитячий (від 6 років) за 180 грн. Для військовослужбовців та дітей віком до 6 років вхід вільний. Оранжерея – 80 грн. Працює лише безготівковий розрахунок. 

Ціни на їжу: можна скуштувати м'ясо та овочі гриль, сирні та цибульні кільця, чебуреки, хот-доги, пироги та млинці, солодкі вафлі, випити гарячого грогу, глінтвейну, чаю чи какао – від 60 грн. Під час повітряної тривоги робота локацій припиняється. Відвідувачів просять пройти до одного з найближчих укриттів до павільйонів №1, 5 або 13. Після відбою можна буде показати квиток та повернутися до атракціонів. Вхід до парку вільний. Де: пр-т Академіка Глушкова, 1, станція метро "Виставковий центр".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Александр

11 грудня 2022, 11:40

Я вот непойму, что важнее - жизнь или карусели? Неужели ещё есть родители которым пофиг жизнь своего ребёнка?!! Властям то явно наср..ть на людей и их детей... Но Вы же РОДИТЕЛИ! Только ВЫ в ответе за своих детей!!!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися