У Києві очікується туман видимістю 200-500 м, - Укргідрометцентр

Вранці 10 грудня у столиці очікується туман

Вранці 10 грудня у Києві очікується туман, видимість 200-500 м. Про це попереджає Український гідрометцентр.

Фахівці рекомендують водіям під час керування автомобілем у тумані дотримуватися наступних порад:

- знизити швидкість руху;

- за наявності протитуманних фар увімкнути їх разом із ближнім світлом;

- тримати безпечну дистанцію з іншими автомобілями;

- при зупинці увімкнути аварійну світлову сигналізацію;

- уникати різких маневрів на дорозі.

Пішоходів закликають бути уважними та надягати світловідбивні елементи – флікери, аби бути помітними для водіїв під час туману та у темний час доби.

Стало відомо, якою буде погода у Києві на вихідних: прогноз. Якою буде погода в українській столиці та Київській області наступних вихідних — синоптики дали прогноз. Про це стало відомо з даних, опублікованих на метеорологічному порталі Sinoptik.ua.

Як одягатися на вулицю, якщо освітлення вимкнене: поради для киян. Внаслідок обстрілів об’єктів критичної інфраструктури, у Києві вимикають вуличне освітлення. У Центрі стратегічних комунікацій порадили, як одягатися на вулицю, аби не наражати на небезпеку себе та водіїв.
У Києві світло буде по дві години тричі на день: нові графіки відключень. ДТЕК оприлюднив нові графіки стабілізаційних відключень електроенергії у Києві. Світло мешканцям столиці обіцяють давати тричі на добу по дві години. Про це повідомила пресслужба ДТЕК.
"Відсьогодні у Києві діють нові графіки стабілізаційних відключень. Вони розроблені з урахуванням складної ситуації в енергосистемі, що склалася внаслідок останніх терористичних обстрілів", - йдеться у повідомленні.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися