«Соціальні намети» у Києві: де купити продукти за доступними цінами (АДРЕСИ)

Роботу «соціальних наметів» продовжено у п’яти районах столиці

У Києві запроваджено організацію "соціальних наметів", де можна купити продукти на 10-50% дешевше, ніж у інших продавців на продовольчих ярмарках. Про це повідомляє Департамент промисловості та розвитку підприємництва КМДА.

Організаторами ярмарків продовжено роботу "соціальних наметів" у п’яти районах  столиці: Голосіївському, Дарницькому, Дніпровському, Святошинському та Солом’янському.

На проспекті Науки, 88, Стратегічне шосе (в межах проспекту Науки та вулиці Малокитаївської), вулиці Юлії Здановської (в межах вулиць Михайла Стельмаха та Маричанської), проспекті Голосіївський, 116, вулиці Голосіївська, 4-10 (Голосіївський район) буде здійснюватися реалізація картоплі та овочевої продукції "борщовий набір". 

На вулиці Ревуцького (Дарницький район), вулиці Алматинська, 64-74, (Дніпровський район), на перетині проспекту Перемоги, 73/1 та вулиці Кулібіна, вулиці Підлісна, 8 (Святошинський район), вулиці Героїв Севастополя (в межах проспекту Любомира Гузара, 28 та вулиці Чумака) в "соціальному наметі" можна буде придбати бакалійні товари та овочеву продукцію за доступною ціною.

Зазначається, що ціни в "соціальних наметах" нижчі на 10-50% за ціни у суб’єктів господарювання, які займаються торгівлею на ярмарках Києва: 

- Олія соняшникова - 57 грн за літр;

- Масло вершкове 82% - 45 грн за 200 грам;

- Крупа гречана - 60 грн за 1 кг.

Скільки коштуватимуть у Києві новорічні хвойні дерева: орієнтовні ціни. Продаж хвойних дерев на сезонних ярмарках у Києві розпочинається 15 грудня. Про це повідомили у Департаменті промисловості та розвитку підприємництва КМДА.

За інформацією комунальних підприємств – організаторів сезонних ярмарків з продажу натуральних хвойних дерев, ялинки, продаж яких розпочинається 15 грудня, будуть привезені з лісових господарств Волинської, Івано-Франківської, Хмельницької та Чернігівських областей.

Ціни на каву в супермаркетах Києва рекордно зросли: статистика. У супермаркетах української столиці останнім часом рекордно зросли ціни на каву – йдеться про грудень 2022 року. Про це стало відомо із статистики, яка була опублікована на порталі Мінфін.

Станом на 9 грудня упаковку кави торгової марки Nescafe Gold у середньому можна придбати за 146,08 грн. за 120-грам. Місяць тому її вартість становила 144,68 грн.

Зокрема, на полицях Novus цінник на каву встановлено на рівні 125 гривень. У Metro та Megamarket вона обійдеться дорожче – 155,41 та 165,00 грн відповідно. Вартість кави почала підніматися з березня цього року.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Злой ёжик

14 грудня 2022, 07:07

На этих социальных палатках только депутаты могут скупиться!((((

Злой ёжик

14 грудня 2022, 07:06

Дешевле на обычном базаре купить продукты,чем в этих,, социальных,,палатках,цены ,такое ощущение что в Киеве одни миллиардеры живут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися