Зимові канікули у Київській області: скільки відпочиватимуть школярі

Стало відомо, скільки триватимуть зимові канікули у школах на території Київської області

Стало відомо, скільки триватимуть зимові канікули у школах на території Київської області. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської обласної військової адміністрації.

Відомо, що зимові канікули цього разу продовжуватимуться довше, оскільки осінні були скасовані — таке рішення підтримали усі заклади освіти. Київська ОВА оприлюднила новий графік, діти відпочиватимуть у середньому від трьох до чотирьох тижнів з кінця грудня до початку січня 2023 року.

Цього року навчальні заклади запланували зимові канікули у різні терміни. Наприклад, у 77 закладах вирішили їх розпочати з 19 грудня, 368 шкіл розпочнуть канікули з 26 грудня, а у 191 закладі – з 31 грудня.

Нагадаємо, що у школах української столиці змінили графік навчання — тепер уроки відбуватимуться лише протягом світлового дня через ракетні удари російських окупантів по критичній інфраструктурі. Про це стало відомо із повідомлення заступника голови КМДА Валентина Мондрієвського.

За його словами, навчання у школах з 28 листопада триватиме з 09:00 до 16:00 — це стосується як онлайн, так і офлайн-режиму.

Він зазначив, що учні, які навчаються в онлайн-режимі, підключаються по можливості, обробка тем та завдання дублюватимуться через месенджери та пошту. Такий режим навчання триватиме до зимових канікул.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися