У Києві запустять святковий полярний експрес: графік руху поїздів

Київська дитяча залізниця запустить полярний експрес у Сирецькому парку

З 17 грудня Київська дитяча залізниця запустить святковий полярний експрес. Полярний експрес дитячої залізниці знову мандруватиме Сирецьким парком по вихідним і святковим дням, а під час шкільних канікул – з четверга по неділю. Про це повідомляє пресслужба Київської дитячої залізниці.

"Вже з 17 грудня полярний експрес дитячої залізниці знову мандруватиме Сирецьким парком", - йдеться у повідомленні.

Рух поїздів здійснюватиметься з 17 грудня по останню неділю січня: по суботах, неділях та святкових днях; під час шкільних канікул - з четверга по неділю з 10:30 до 18:50.

Адреса: вулиця Парково-Сирецька, 4. Найближча станція кільцевої електрички "Сирець".

Яким цьогоріч буде новорічний парк на ВДНГ у Києві. Новорічний парк "Зимова Країна на ВДНГ" цьогоріч працюватиме в умовах критичного енергозаощадження.

"Від новорічної сцени й усіх заходів відмовилися - територія Експоцентру, як і влітку, працюватиме виключно в режимі парку. Жодних коштів із держбюджету на облаштування "Зимової Країни" залучати не будуть, усі активності на території реалізують власним коштом підприємства. Для прикраси локацій використають декорації минулих років", - йдеться у повідомленні ВДНГ.

Попри складну ситуацію, буде встановлена новорічна ялинка, ковзанка, гірка, Резиденція Санти, Оранжерея та інші зимові локації.

Скільки коштуватимуть у Києві новорічні хвойні дерева: орієнтовні ціни. Продаж хвойних дерев на сезонних ярмарках у Києві розпочинається 15 грудня.

За інформацією комунальних підприємств – організаторів сезонних ярмарків з продажу натуральних хвойних дерев, ялинки будуть привезені з лісових господарств Волинської, Івано-Франківської, Хмельницької та Чернігівської областей.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися