Мешканці Київщини можуть вказати на недоліки Пунктів Незламності: як це зробити

У Київській області наразі функціонує вже понад 400 Пунктів Незламності

Мешканці Київщини можуть поділитися враженнями про роботу Пунктів Незламності та допомогти цим виправити їх недоліки. Про це повідомляє Київська обласна військова адміністрація.

Для оцінки роботи Пунктів необхідно заповнити спеціальну гугл-форму чи зателефонувати на "гарячу лінію" КОВА за телефоном — (044) 363 07 34. QR-код, за яким можна залишити відгук, розміщено на кожній локації.

У КОВА зазначили, що оцінки роботи Пунктів Незламності допоможуть виправити їх недоліки та покращити роботу.

У Київській області наразі функціонує вже понад 400 Пунктів Незламності. Вони розташовані в усіх громадах області, їхня кількість постійно збільшується. Пункти облаштовуються в адміністративних будівлях, закладах освіти, бізнесу (АЗС, аптеки, магазини), наметах ДСНС, модульних спорудах тощо.

"Пункти незламності" у Києві: як їх можна знайти у столиці. В Офісі Президента України розповіли про те, як можна просто знайти "Пункти незламності" в українській столиці за умов відключення електроенергії.

Для того, щоб люди могли отримати зв'язок, підзарядити гаджети, зігрітися, влада запустила мережу Пунктів Незламності. А щоб було швидше та зручніше їх знайти, розробили та запустили спеціальний бот-помічник: @nezlamnistbot.

У боті можна отримати інформацію про роботу пунктів, їх адреси, послуги, які там можна отримати. Інформація в роботі щодня оновлюється.

росія поширила фейк про пожежу в пункті обігріву в Києві: спростування. Увечері 12 грудня під час моніторингу новин у мережі правоохоронці виявили відео пожежі, на якому автор зазначає, що "горить пункт незламності". Вказана інформація швидко поширилася в українських ЗМІ.

Поліція Києва ретельно проаналізувала та перевірила інформацію, подану на відео. Отже, столична поліція стверджує: жодної пожежі в пунктах обігріву населення не було. У результаті перевірки було встановлено, що відео пожежі відзняли на території росії.

Джерело: https://t.me/kyivoda/7420


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися