У Києві знову збільшилася кількість хворих на COVID-19

Влада опублікували свіжу статистику по коронавірусу в Києві

За добу в Києві виявили 559 нових хворих на коронавірус. Померли 23 людини. Таку інформацію надав міський голова Віталій Кличко.

"Всього коронавірус забрав життя 627 киян. Підтверджених випадків захворювання COVID-19 на сьогодні в столиці вже 31 869", - сказано в повідомленні мера.

захворіли:

294 жінки у віці від 18 до 87 років

221 чоловік у віці від 18 до 90 років

20 дівчаток від 1 до 17 років і 24 хлопчики від 2 до 17 років

27 медиків.

"У лікарні столиці госпіталізували 63 пацієнта. Інші - на самоізоляції, під контролем лікарів. Одужали за минулу добу 199 осіб. Всього коронавірус подолали 11 115 жителів Києва", - повідомив Кличко.

Найбільше випадків захворювання за минулу добу виявили в Деснянському районі - 139, у Дніпровському - 78 і в Печерському районі - 66 випадків.

Як повідомляв портал "Коментарі", киянам наполегливо рекомендують подбати про щеплення від грипу. На думку фахівців, протигрипозні щеплення повинні зробити собі всі свідомі громадяни. Таку думку висловила директор Департаменту охорони здоров'я Валентина Гінзбург.  

Найбільше щеплення необхідні людям із зони ризику - це громадяни з хронічними захворюваннями, ожирінням, вагітні. Батькам пропонують потурбуватися здоров'ям дітей і теж зробити потрібний укол.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися