На Київщині запрацювали ялинкові базари (АДРЕСИ)

За якими адресами можна придбати хвойні дерева в Ірпені

В Ірпені запрацювали ялинкові базари. Про це повідомив керівник ірпінського комунального підприємства "Контроль благоустрою міста"  Дмитро Скрипник, пише "Ірпінський Вісник".

Отже, придбати хвойні дерева в Ірпені можна за адресами:

- вул. Соборна (територія перед Ірпінським міським відділом ДМС);

- вул. Чехова (навпроти Центрального парку);

- вул. Чехова (біля магазину "Сільпо");

- вул. Ново-Оскольська (на території скверу "МАМА");

- вул. Центральна (Привокзальна площа).

Новорічні дерева у зазначених місцях можна буде придбати до 31 грудня включно.

Скільки коштуватимуть у Києві новорічні хвойні дерева: орієнтовні ціни. Продаж хвойних дерев на сезонних ярмарках у Києві розпочинається 15 грудня. Про це повідомили у Департаменті промисловості та розвитку підприємництва КМДА.

За інформацією комунальних підприємств – організаторів сезонних ярмарків з продажу натуральних хвойних дерев, ялинки будуть привезені з лісових господарств Волинської, Івано-Франківської, Хмельницької та Чернігівської областей.

У Києві відкриють найбільшу ковзанку України: ціни та графік роботи. На Льодовому стадіоні у столиці відкриють ковзанку просто неба площею у 6 тисяч квадратних метрів. На території працюватимуть фудкорти й буде встановлена новорічна ялинка.

24 грудня на Льодовому стадіоні в Києві за адресою пр. Академіка Глушкова, 9 відкриють ковзанку просто неба. Найближча станція метро - "Іподром".

Читайте также