У Києві відкриють найбільшу ковзанку України: ціни та графік роботи

Офіційне відкриття ковзанки відбудеться 24 грудня

На Льодовому стадіоні у столиці відкриють ковзанку просто неба площею у 6 тисяч квадратних метрівНа території працюватимуть фудкорти й буде встановлена новорічна ялинка. Про це повідомляє The Village Ukraine.

"Площа льодової поверхні становить 6 тисяч квадратних метрів, що робить ковзанку найбільшою в Україні", – розповіли організатори.

24 грудня на Льодовому стадіоні в Києві за адресою пр. Академіка Глушкова, 9 відкриють ковзанку просто неба. Найближча станція метро - "Іподром".

Найбільша ковзанка країни працюватиме щодня, з 24 грудня до 28 лютого, з 10:00 до 21:00.

Офіційне відкриття ковзанки відбудеться о 10:00 24 грудня. Відбудеться розважальна програма навколо святкової ялинки. На території працюватимуть роздягальні й фудкорти.

Ціни:

- вартість входу – 100 гривень (час необмежений);

- оренда ковзанів – 150 гривень (якщо не маєте власних);

- послуги інструктора – 200 грн/год.

- заточка ковзанів – 50 гривень.

Учасники бойових дій зможуть відвідати ковзанку безкоштовно з 24 по 31 грудня й з 14 січня до закриття сезону. Пенсіонери й діти-сироти отримають знижку в розмірі 50% за наявності посвідчення.

Новорічний парк "Зимова Країна на ВДНГ" цьогоріч працюватиме в умовах критичного енергозаощадження. Від новорічної сцени й усіх заходів відмовилися - територія Експоцентру, як і влітку, працюватиме виключно в режимі парку. Жодних коштів із держбюджету на облаштування "Зимової Країни" залучати не будуть. Усі активності на території реалізують власним коштом підприємства.

Для прикраси локацій використають декорації минулих років. Попри складну ситуацію буде встановлена новорічна ялинка, а також ковзанка, гірка, Резиденція Санти, Оранжерея та ще деякі зимові локації.

Скільки коштуватимуть у Києві новорічні хвойні дерева: орієнтовні ціни. Продаж хвойних дерев на сезонних ярмарках у Києві розпочинається 15 грудня. За інформацією комунальних підприємств – організаторів сезонних ярмарків з продажу натуральних хвойних дерев, ялинки будуть привезені з лісових господарств Волинської, Івано-Франківської, Хмельницької та Чернігівської областей.

Кияни просять скасувати комендантську годину в новорічну ніч: відповідь КМДА. Кияни попросили столичну владу скасувати комендантську годину в ніч з 31 грудня на 1 січня. Відповідне звернення зареєстровано на сайті Київради. У київській адміністрації нагадали, що рішення про встановлення комендантської години на території Києва затверджують ЗСУ.

"На сьогоднішній день питання ймовірності ослаблення комендантської години у компетенції командування Сухопутних військ ЗСУ", - розповіли у КМДА.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Георгий

15 грудня 2022, 14:21

А больше деньги не куда потратить? Ничего что война?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися