На Київщині розгорнуть "Містечко незламності": що в ньому буде

Переяславська громада отримала модульні будиночки для "Містечка незламності"

Днями Переяславська громада отримала модульні будиночки для розгортання "Містечка незламності". Про це повідомив міський голова Переяслава Вячеслав Саулко.

Повідомляється, що зараз йде встановлення модульних будиночківВ "Містечку незламності" будуть наявні автономне енергопостачання, тепло, вода, зв'язок, дитяча кімната, медпункт та пункт поліції. 

"Ми віримо в найкраще, але готуємось до найгіршого, тому "Містечко незламності" буде працювати у випадку тривалого відключення електроенергії. Усі й до всього готові! Ми вистоїмо!" - написав Вячеслав Саулко.

Окремо міський голова зазначив, що цей важливий проект створюється завдяки Європейському Союзу, Шведський урядовій агенції MSB та народному депутату Дмитру Соломчуку.

У Броварах облаштували модульне містечко для проживання переселенців, однак це тимчасове житло поки що не користується попитом. Модульне містечко для переселенців Броварам надала Польща як гуманітарну допомогу.

Містечко складається з чотирьох блоків, у кожному з яких 22 кімнати по чотири місця. У кожному блоці по десять душових і туалетів. Загалом модульне містечко розраховане на тимчасове проживання 352 людей. Переселенці зможуть проживати тут до пів року, а потім потрібно буде переукладати договор.

Читайте также