У Дніпровському районі відкрили кишеньковий парк

Відтепер у сквері понад 25 сучасних лав та урн, є декоративна огорожа, а також футбольне поле зі штучним покриттям

Після капітального ремонту відкрили сквер на вул. Івана Миколайчука у Дніпровському районі. Відтепер у сквері майже 2000 кв. м доріжок, які викладені із ФЕМ, по 25 сучасних лав та урн, є декоративна огорожа загальною довжиною 306 п. м. А також збудовано футбольне поле зі штучним покриттям. 

У сквері влаштовано 5500 кв. м газону, висаджено живу огорожу з 685 кущів бирючини і 32 крупномірних дерева: клен гостролистий Emerald Queen та сакура Umbraculifera. Такі сквери біля житлових будинків у Польщі називають "кишеньковими парками" – це невеликі зелені куточки, створені для затишного проведення часу поряд з домом, – пишуть зеленбудівці Дніпровського району. 

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", у Києві встановили 125 відеокамер із функцією розпізнавання облич і номерів авто. У Солом’янському районі Києва встановили 125 камер відеоспостереження із сучасним функціоналом. Наступного року їх кількість планується суттєво збільшити. 

У районні державній адміністрації розповіли, що розширення мережі камер відеоспостереження допоможе правоохоронцям швидко реагувати на злочини. Можна буде контролювати трафік на дорозі, а також створювати нагляд в закладах освіти, культури і соціального призначення.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися