У Києві на станціях електрички з'явилася воєнізована охорона: деталі

В українській столиці на станціях київської міської електрички з'явилася воєнізована охорона

В українській столиці на станціях київської міської електрички постала воєнізована охорона. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою кільцевої електрички.

Відомо, що люди у зелених жилетах готові прийти по допомогу, якщо виникнуть якісь конфлікти. На їхніх жилетах написано "Воєнізована охорона". Вони працюють, зокрема, на станціях Дарниця, Вишгородська, Почайна.

Нагадаємо, що державна компанія "Укрзалізниця" збирається перейменувати низку станцій київської міської електрички у різних районах української столиці — це має полегшити навігацію історичними районами Києва. Про це повідомили у прес-службі УЗ.

Перейменування полегшить навігацію історичними районами Києва, точніше відповідатиме топоніміці столиці та позбавить транспортну карту міста застарілих назв радянського періоду.

Станції, які хочуть перейменувати: Рубіжівський у парк Нивки, Зеніт у проспект Бандери, Троєщина у Воскресенку, Троєщина-2 у Райдужний, Київ-Дніпровський у парк Перемоги, Київська-Русанівка у Русанівку, Лівий Берег у Березняки, Північна платформа стан Пасажирський Центральний вокзал.

Читайте также