У Києві на станціях електрички з'явилася воєнізована охорона: деталі

В українській столиці на станціях київської міської електрички з'явилася воєнізована охорона

В українській столиці на станціях київської міської електрички постала воєнізована охорона. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою кільцевої електрички.

Відомо, що люди у зелених жилетах готові прийти по допомогу, якщо виникнуть якісь конфлікти. На їхніх жилетах написано "Воєнізована охорона". Вони працюють, зокрема, на станціях Дарниця, Вишгородська, Почайна.

Нагадаємо, що державна компанія "Укрзалізниця" збирається перейменувати низку станцій київської міської електрички у різних районах української столиці — це має полегшити навігацію історичними районами Києва. Про це повідомили у прес-службі УЗ.

Перейменування полегшить навігацію історичними районами Києва, точніше відповідатиме топоніміці столиці та позбавить транспортну карту міста застарілих назв радянського періоду.

Станції, які хочуть перейменувати: Рубіжівський у парк Нивки, Зеніт у проспект Бандери, Троєщина у Воскресенку, Троєщина-2 у Райдужний, Київ-Дніпровський у парк Перемоги, Київська-Русанівка у Русанівку, Лівий Берег у Березняки, Північна платформа стан Пасажирський Центральний вокзал.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Патриот

18 грудня 2022, 11:26

Патриот, ты не патриот,ты дебил .

Патриот

18 грудня 2022, 10:34

А давайте переименует все улицы, проспекты, и вообще всё, что стоит, висит, летает да и ползает в одно гордое название - " Бандера!" А ещё Киев, да и Украину заодно. Будем жить в Бандерине. Ура, товарищи!

Вячеслав

16 грудня 2022, 15:54

А причём здесь бандера к электричке?

Сергій

16 грудня 2022, 10:59

Хотілося б щоб сама міська електричка мала GPS навігацію, щоб бути інформованим наскільки далеко вона, запізнюється та де вона, і буде вона чи ні. Було що електричка не прибувала і хотілося б планувати що робити далі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися