У Києві анонсували відкриття новорічної поштової резиденції

Яку програму обіцяють відвідувачам

У головпоштамті Києва та у всіх поштамтах обласних центрів України в День святого Миколая, 19 грудня, почнуть працювати новорічні поштові резиденції. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію "Укрпошти".

До новорічних поштових резиденцій запрошують батьків з дітьми. В поштамтах створили острівки магії з ялинками, прикрашеними поштовими скриньками та зустріччю з Новорічним чарівником.

Серед головних причин відкриття новорічних резиденцій під час війни наступні:

·       Щоб вкинути у скриньку листа із найщирішими побажаннями стало особливим моментом.

·       Щоб хлопчики й дівчатка відволіклися та взяли участь у тематичних майстер-класах та розвагах.

·       Щоб батьки могли покреативити — замовити подарунок на відділення і непомітно підкласти під ялинку у поштамті.

·       Щоб діти побули просто дітьми.

В кожній резиденції будуть безкоштовні привітальні листівки, які можна надіслати захисникам і захисницям разом із малюнками малечі, зазначили в "Укрпошті". Новорічні резиденції працюватимуть всюди, де дозволить безпекова ситуація, з 19 грудня і щовихідних до кінця року. Розклад подій, графік роботи та час присутності Новорічного чарівника потрібно уточнювати в кожному місті.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Київська дитяча залізниця до новорічних свят відкрила зимовий рух поїздів. Полярний експрес вирушив у мандрівки Сирецьким парком з 17 грудня. Святковий потяг курсуватиме до кінця січня по вихідним та святковим дням, а під час шкільних канікул — з четверга по неділю з 10:30 до 18:50. Дістатися до вокзалу Київ-Пасажирський дитячий можна кільцевою електричкою до станції "Сирець".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися