У Києві з'явилися "казкові" блокпости: подробиці (ФОТО)

У столиці бетонні блоки від колишніх блокпостів перетворили на магічних персонажів

У Києві бетонні блоки від колишніх блокпостів перетворили на казкових героїв. Про це інформаційному порталу "Коментарі" розповіли організатори акції.

Бренд "Бетон від Ковальської" вирішив хоча б на зимові свята створити магічну атмосферу для дітей. Організатори переконані, що кожен маленький українець заслуговує на щасливе дитинство — попри війну, обстріли й постійні повітряні тривоги. Магічних персонажів із бетонних блоків встановили, щоб підняти настрій малюкам і заохотити підтримати дітей, які втратили батьків через війну.

Від початку повномасштабного вторгнення компанія передала військовим понад 11 000 залізобетонних блоків для блокпостів. Деякі з них відтоді перестали використовуватися, але дотепер залишаються на узбіччях Києва, і це щодня нагадує українцям про небезпеку. До новорічних свят десять таких локацій перетворили на казкових персонажів.

На кожній інсталяції доступний QR-код із посиланням на квест. У ньому дітям та їхнім батькам треба знайти всіх десятьох персонажів у Києві. Серед учасників, що виконають квест і задонатять на Фонд "Діти Героїв", розігруватимуться солодкі подарунки.

За цим посиланням можна надіслати донат Фонду "Діти Героїв" та допомогти дітям полеглих українців психологічно відновлюватися. Разом із фондом "Бетон від Ковальської" започатковує Творчу академію, яка буде надавати арттерапію маленьким українцям. Кожен донат допоможе розширити програму й кількість дітей, що пройдуть реабілітацію.

У Києві відкриють найбільшу ковзанку України: ціни та графік роботи. На Льодовому стадіоні у столиці відкриють ковзанку просто неба площею у 6 тисяч квадратних метрів. На території працюватимуть фудкорти й буде встановлена новорічна ялинка.

Читайте также