Почергова подача світла мешканцям Київщини неможлива, - ДТЕК

Ситуація з електропостачанням на Київщині залишається критичною

У Київській області через масштабні пошкодження енергетичної інфраструктури, спричинені атаками рф, від електропостачання відключено близько 80% клієнтів. Станом на 20 грудня ситуація з електропостачанням залишається критичною. Про це повідомляє ДТЕК Київські регіональні електромережі.

Повідомляється, що через чергову атаку рф 19 грудня і значні пошкодження енергетичної інфраструктури в Київській області застосовуються екстрені відключення електроенергії. Почергова подача світла неможлива, і така ситуація може тривати 2-3 доби.

"Через масштабність пошкоджень магістральних мереж НЕК Укренерго після російської атаки наразі немає жодної можливості забезпечити почергову подачу світла мешканцям області. Вірогідно, що така ситуація може продовжуватись 2-3 доби. Просимо вас набратись витримки та розуміння. Ми розуміємо, наскільки важко без світла, але енергетики всієї країни роблять все можливе і неможливе, щоб воно повернулось у ваші оселі якнайшвидше", - зазначили в ДТЕК.

На Київщині склалася критична ситуація зі світлом. В регіоні після останніх ракетних обстрілів та атаки дронами-камікадзе триває відновлення електропостачання. З кожним обстрілом російських окупантів зростають тривалість та складність ремонтних робіт. Найскладніша ситуація з електропостачанням у понад 30 громадах у Вишгородському, Бучанському, Обухівському та частково Фастівському районах.

У деяких районах на території Київської області може не бути електроенергії до 23 грудня. Про це повідомив голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба. За його словами, тотальне відключення може тривати до 23 грудня, йдуть відновлювальні роботи, на стабілізацію ситуації потрібно дві-три доби.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися