В "Укренерго" розповіли про енергопостачання у Києві

Яка ситуація в столиці зі світлом

Ситуація з енергопостачанням у Києві залишається складною. Про роботу енергосистеми розповіли в компанії "Укренерго", передають "Коментарі".

За даними державного підприємства, сьогодні, 21 грудня, зберігається значний дефіцит потужності в енергосистемі. Введені обмеження, спричинені пошкодженнями магістральних мереж систематичними ракетними та безпілотними атаками російських окупантів.

"У зв’язку з чим до всіх областей доведені ліміти споживання, перевищення яких призводить до застосування аварійних обмежень. Наразі працюють усі види генерації. Водночас ситуація у центральному регіоні, зокрема і у Києві, залишається все ще складною", — заявили в "Укренерго".

Російські окупанти вночі знову обстріляли артилерією деокуповані райони на сході та півдні України. Внаслідок ворожих обстрілів пошкоджені електромережі. Енергетики вже розпочали ремонтні роботи. В "Укренерго" додали, що відновлення пошкоджених російськими окупантами електричних мереж тривають безперервно. Спеціалісти роблять все можливе, щоб покращити ситуацію з електропостачанням у кожному регіоні України, наголосили в держпідприємстві.

Нагадаємо, рятувальники ліквідували наслідки вибухів у столиці та оприлюднили фото та відео з місця гасіння пожеж. Після останніх обстрілів дронами-камікадзе одну з пожеж у Києві на площі 150 квадратних метрів довелося гасити понад 2,5 години. Після влучання дрону-камікадзе в столиці горів пошкоджений вибухом об’єкт критичної інфраструктури.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що внаслідок обстрілів "шахідами" в Київській області частково знеструмлені Обухівський, Вишгородський, Бучанський райони. Заживлена виключно критична інфраструктура. Для Київської області наслідки останніх обстрілів досить серйозні. В регіоні пошкоджені приватні будинки та об'єкти критичної інфраструктури, три людини поранені.

Читайте також, що на Київщині склалася критична ситуація зі світлом.

Джерело: https://t.me/Ukrenergo/1795


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися