У Ворзелі та Бучі для мешканців організували підвезення питної води

Служби Бучі працюють над підключенням місцевих котелень до резервного живлення

У Ворзелі та Бучі організували підвезення питної води для мешканців. Про це повідомляє Бучанська міська рада, передають "Коментарі".

Для мешканців Ворзеля та вулиці Тарасівської в Бучі співробітники КП "Бучасервіс" та КП "Бучазеленбуд" організували підвезення питної води. Також служби Бучі працюють над підключенням місцевих котелень до резервного джерела живлення, щоб подати тепло в багатоквартирні будинки в умовах блекауту.

У Бучанській міськраді закликали мешканців самоорганізовуватися для допомоги один одному у випадку, якщо ситуація з електропостачанням буде погіршуватися.

Нагадуємо, що у районі Склозаводська у Бучі до об’єктів критичної інфраструктури підключають потужний генератор. В період блекауту це забезпечить мешканців тепло- та водопостачанням. Зокрема, генератор під’єднанають до котельні мікрорайону, об‘єктів водопостачання та дошкільного закладу.

Литва передала Бучі рації на випадок повного блекауту. Литовське місто-побратим Паланга передало Бучі 10 рацій "Моторола" для безперебійної роботи служб критичної інфраструктури у разі блекауту. Рації потрібні для роботи ключових служб в умовах повної відсутності електроенергії.

На Київщині вишки мобільного зв’язку під’єднали до генераторів. Чотири вишки мобільного зв’язку в Бучі під’єднали до резервного живлення. Процес заживлення інших вишок триває. Про це повідомлив Бучанський міський голова Анатолій Федорук.

"Оператори обіцяють, що під час можливого блекауту ми зможемо здійснювати дзвінки, де є покриття мережі заживлених вишок. Ці вишки мобільного зв’язку тепер приєднані до генераторів. Цього, ймовірно, буде недостатньо для підтримки мобільного інтернету, але вистачить для звичайних телефонних переговорів", - йдеться у повідомленні.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися