"Київводоканал" зробив важливу заяву щодо якості води у Києві

У комунальному підприємстві "Київводоканал" зробили важливу заяву щодо якості води в українській столиці та спростували фейк російської пропаганди про те, що воду у Києві пити не можна

У комунальному підприємстві "Київводоканал" зробили важливу заяву щодо якості води в українській столиці та спростували фейк російської пропаганди про те, що воду у Києві пити не можна. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба підприємства.

Відомо, що у соцмережах та месенджерах знову поширюються фейки щодо невідповідної якості водопровідної води та непридатності її до вживання.

"Єдина мета таких повідомлень - посіяти паніку та дестабілізувати ситуацію в суспільстві. Київводоканал постійно контролює якість питної води, що подається до будинків киян", - повідомили в Київводоканалі.

Також у Київводоканалі розповіли, що фахівці відбирають проби питної води на виході з очисних водопровідних споруд, на виході із насосних водопровідних станцій ІІІ та ІV-підйомів.

Нагадаємо, що в енергетичній компанії ДТЕК розповіли про відключення електроенергії в українській столиці 22 грудня. Про це стало відомо із офіційного повідомлення прес-служби ДТЕК "Київські електромережі".

За словами енергетиків, через терористичні удари російських окупантів по критичній інфраструктурі в місті продовжують діяти екстрені відключення світла.

Зазначається, що планові графіки поки що не працюють у Києві та області, а фахівці продовжують працювати над відновленням мереж.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися