Іноземні представники провели тактико-спеціальні навчання на Київщині (ФОТО)

Навчання для спецпризначенців провели представники із Канади, Австрії, Америки та Швейцарії

На Київщині на одному з полігонів іноземні представники провели тактико-спеціальні навчання. Бійці батальйону поліції особливого призначення "Миротворець" у польових умовах відпрацювали військову тактику. Про це повідомляє поліція Київської області.

На одному із полігонів Київщини пройшли тактико-спеціальні навчання за ініціативи ГО "Привиди України". Спецпризначенці вдосконалювали свої навички ведення бою та надання домедичної підготовки. Навчання провели іноземні представники із Канади, Австрії, Америки та Швейцарії.

"Такі навчання дозволяють поліцейським відчути себе в умовах, наближених до реальних, а також тренують і координують дії підрозділу під час бойових дій", - зазначив командир батальйону "Миротворець" Хафіз Рафієв.

Такі заходи проводитимуться з правоохоронцями й надалі для вдосконалення практичних навичок.

Генерали ЗСУ на чолі з Сергієм Наєвим перевіряють протиповітряну оборону Києва та області. Група генералів та офіцерів на чолі з генерал-лейтенантом Сергієм Наєвим перевіряє роботу підлеглих військ, зокрема, підрозділів протиповітряної оборони, які захищають Київ та область.

росія поширила фейк про пожежу в пункті обігріву в Києві. Увечері 12 грудня під час моніторингу новин у мережі правоохоронці виявили відео пожежі, на якому автор зазначає, що "горить пункт незламності". Вказана інформація швидко поширилася в українських ЗМІ.

Поліція Києва ретельно проаналізувала та перевірила інформацію, подану на відео. Отже, столична поліція стверджує: жодної пожежі в пунктах обігріву населення не було. У результаті перевірки було встановлено, що відео пожежі відзняли на території росії.

Читайте также