У Києві зупинили водія з підробними документами (ФОТО)

Поліція встановила, що водія позбавлено права керування транспортним засобом

Патрульні Києва продовжують виявляти водіїв з документами з ознаками підробки. Про це повідомляє патрульна поліція Києва.

Днями поліція зупинила автомобіль Skoda на одному з блокпостів. Спілкуючись із правоохоронцями, 32-річний водій надав усі необхідні документи для перевірки. Інспектори швидко помітили ознаки підробки посвідчення водія: відсутність елементів голографічного захисту, невизначені шрифти та незрозумілий мікротекст.

Крім того, згідно з інформаційною базою, поліція встановила, що водія позбавлено права керування транспортним засобом на 10 років.

Інспектори винесли стосовно чоловіка постанову ч. 4 ст. 126 КУпАП (управління транспортним засобом  особою, позбавленою таких прав судом). На місце події було викликано слідчо-оперативну групу для з'ясування обставин події.

У Києві п'яний чоловік викрав службовий автомобіль та розбив його у ДТП. Чоловік напився, викрав машину компанії та вчинив аварію. У ході документування ДТП правоохоронці встановили, що розбитий "Шевроле" перебував у розшуку.

Поліція встановила, що водій автомобіля працював охоронцем у приватній компанії. Під час нічної зміни чоловік у стані алкогольного сп'яніння вирішив викрасти службовий автомобіль та покататися столицею. 21-річний водій не впорався з керуванням та спровокував аварію.

Читайте также