До Бучі прибув потужний генератор на випадок блекауту (ВІДЕО)

Генератор придбано за кошти Бучанської громади

Ввечері 22 грудня генератор потужністю 230 кіловат прибув до Бучі. Про це повідомив заступник міського голови Дмитро Чейчук.

Бучанська міська рада продовжує заживлювати від потужних генераторів котельні та свердловини, щоб підготувати критичну інфраструктуру до роботи в умовах блекауту. Генератор придбано за кошти громади.

"Продовжуємо забезпечувати критичну інфраструктуру резервним живленням. Наразі приймаємо генератор потужністю 230 кіловат для забезпечення стабільної роботи критичної інфраструктури", - зазначив Дмитро Чейчук.

Нагадуємо, що у районі Склозаводська у Бучі до об’єктів критичної інфраструктури підключають потужний генератор. В період блекауту це забезпечить мешканців тепло- та водопостачанням. Зокрема, генератор під’єднанають до котельні мікрорайону, об‘єктів водопостачання та дошкільного закладу.

Також чотири вишки мобільного зв’язку в Бучі під’єднали до резервного живлення. Процес заживлення інших вишок триває. Оператори обіцяють, що під час можливого блекауту мешканці Бучі зможуть здійснювати дзвінки, де є покриття мережі заживлених вишок.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися