У Yasno розповіли про відключення світла у Києві: подробиці

В енергетичній компанії-постачальнику Yasno розповіли про відключення електроенергії в українській столиці 23 грудня

В енергетичній компанії-постачальнику Yasno розповіли про відключення електроенергії в українській столиці 23 грудня. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою компанії.

Відомо, що у Києві сьогодні продовжують діяти екстрені відключення світла. Зазначається, що графіки відключень не діють, доки ситуація в енергетиці не буде стабілізована.

Нагадаємо, що багато мешканців української столиці можуть сидіти без електропостачання у новорічну ніч. Про це стало відомо із заяви директора Центру дослідження енергетики Олександра Харченка на брифінгу.

За його словами, диспетчери української енергосистеми вже набули досвіду, як не потрапити в ситуацію, що сталася після російського обстрілу 23 листопада.

"Вони зможуть запобігти ситуації некерованого відключення електрики, але все ж таки частина країни може бути на Новий рік без світла. Тому киянам та мешканцям інших областей раджу об'єднуватися навколо друзів, які мають генератори, щоб відсвяткувати Новорічні свята зі світлом", — заявив він.

Харченко зазначив, що ситуацію зі світлом у Києві поки що можна прирівняти до ситуації у прифронтових регіонах, які перебувають під постійними обстрілами.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Павел

23 грудня 2022, 08:04

Запугивания и оправдание неумения навести порядок. То же, что было при коронавирусе.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися