В Ірпені створили мобільний пункт обігріву: деталі

Мер міста розповів подробиці

В Ірпені створили мобільний пункт обігріву, автобус курсує мікрорайонами міста. Подробиці розповів Ірпінський міський голова Олександр Маркушин, передають "Коментарі".

За його словами, з 22 грудня в Ірпені різними мікрорайонами курсує мобільний пункт обігріву.

"Ми сьогодні допрацьовуємо графік. Він курсуватиме в деяких районах нашого міста і буде стояти десь три-чотири години. Люди можуть прийти попити чай чи каву, зарядити свої гаджети", — сказав Маркушин.

Окрім того, в мобільному пункті обігріву планують встановити Starlink, щоб люди могли користуватися інтернетом чи попрацювати.

"Цей пункт буде приблизно вміщувати до двадцяти осіб. Це розсувний автобус, він стає більший. Біля нього будуть поставлені столики, щоб можна було ставити ноутбуки, телефони, щоб їх можна було заряджати", — розповів мер Ірпеня.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що комунальне підприємство "Ірпіньводоканал" підключать до потужних генераторів. Це обладнання встановлять на кількох об'єктах, зокрема у Гостомелі та на Бучанському шосе. П'ять потужних генераторів місту-герою Ірпінь передали з Київської обласної військової адміністрації. Вони дозволять забезпечити мешканців водою та каналізацією навіть коли не буде світла.

Нагадаємо, внаслідок обстрілів "шахідами" в Київській області частково знеструмлені Обухівський, Вишгородський, Бучанський та Фастівський райони. Була заживлена виключно критична інфраструктура. Для Київської області наслідки останніх обстрілів досить серйозні. В регіоні пошкоджені приватні будинки та об'єкти критичної інфраструктури, три людини поранені. Наразі у кількох районах Київської області покращилась ситуація з електропостачанням

Читайте також, що розповіли в мерії Києва про умови життя в столиці під час блекауту.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися