В одному із районів Києва сьогодні очікується відсутність води

Мешканців просять запастися водою

У частині Подільського району Києва очікується пониження тиску на водопровідній станції. На одній із насосних станцій водопостачання буде проведено аварійні роботи. З цієї причини можлива відсутність води у мешканців. Про це повідомляє "Київводоканал".

Сьогодні вночі Київводоканал проведе аварійні роботи на одній із насосних водопровідних станцій. Тому з 23:00 23 грудня до 7:00 24 грудня водопровідна мережа перебуватиме під пониженим тиском, і на деяких верхніх поверхах будинків Подільського району, а саме на житлових масивах, може бути відсутня вода. Житлові масиви, на яких можуть бути перебої з водопостачанням: Виноградар, Куренівка, Пріорка, Мостицький, Вітряні гори.

Роботи будуть проводитись у нічний час, щоб мінімізувати незручності для клієнтів. Мешканців просять запастися водою за необхідності.

В мерії Києва розповіли про ситуацію з водою в разі блекауту. В разі тривалої відсутності світла у столиці кияни зможуть робити запаси води в столичних бюветах. Про ситуацію з водопостачанням в разі блекауту розповів заступник голови КМДА Петро Пантелеєв, передають "Коментарі".

За його словами, зараз за 120 бюветами у столиці "закріплені" генератори. У Києві сформували бригади, які будуть виїжджати та підключати бювети до альтернативного енергопостачання. Столична влада планує загалом запустити в роботу близько 160 бюветів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися