Сили оборони Києва відпрацювали знищення ворожого десанту (ФОТО, ВІДЕО)

Як відбувалися тренування українських військових

Сили оборони Києва продовжують нарощення оперативних спроможностей. Про це розповів командувач обороною столиці Олександр Павлюк, передають "Коментарі".

За його словами, практичне тренування провели підрозділи 120 окремої бригади Сил територіальної оборони Збройних сил України. Під час тренувань військовослужбовці удосконалювали практичні навички при стрімкій зміні обстановки в зоні виконання завдань за призначенням, а також налагоджували взаємодію із підпорядкованими структурними підрозділами інших складових Сил оборони.

"Військовослужбовці відпрацьовували тактику знищення ворожого десанту та повітряних цілей, в тому числі безпілотників, ведення штурмових дій та зачистку населених пунктів, вогневого ураження противника, форсування водної перешкоди в умовах, наближених до бойових", — прокоментував Павлюк.

Командувач обороною Києва також оприлюднив відео тренувань українських військових та наголосив, що покращення навичок кожного військовослужбовця триватиме.

Нагадаємо, в Чорнобильській зоні та біля кордону з Білоруссю посилили контроль. Ухвалено рішення щодо посилення збору відеоматеріалів безпосередньо в Чорнобильській зоні, в зоні кордону. Тут встановили сучасні камери, що дозволяють українським військовим та правоохоронцям аналізувати всю отриману інформацію і своєчасно вживати дії для захисту нашої держави.

Читайте также