Бровари отримали сучасний потужний генератор (ВІДЕО)

Де встановлять обладнання

Броварська громада отримала для резервного живлення котельні потужний генератор. Про це повідомив Броварський міський голова Ігор Сапожко, передають "Коментарі".

За його словами, сучасний генератор потужністю 140 кВт Бровари отримали з матеріального резерву Київської обласної військової адміністрації.

"Обладнання вже сьогодні встановлюють на одній з котельнь Торгмашу для забезпечення безперебійного теплопостачання мікрорайону", — прокоментував Сапожко.

Начальник комунального підприємства "Броваритепловодоенергія" Григорій Голубовський розповів, що котельня на Торгмаші дуже проблемна через постійні перебої з електропостачанням. Через це ця котельня працює 4-6 годин на добу.

"Це дає змогу лише прогріти теплові мережі, а мешканцям тепла ми, на жаль, доставити не можемо", — зазначив Голубовський

Новий генератор Броварам передали замість тих, де виявили дефекти. Придбані містом генератори на заміну забрав постачальник, але на це потрібно кілька днів. Наразі в Броварському районі Київської області одна з найскладніших ситуацій з електропостачанням в регіоні. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися