Сили оборони Києва готуються до захисту кордону з Білоруссю (ВІДЕО)

Як відбуваються тренування українських військових

Сили оборони Києва готуються до захисту північного кордону з Білоруссю. Про це розповіли в Міністерстві оборони України, передають "Коментарі".

За даними відомства, військовослужбовці Окремої президентської бригади імені Богдана Хмельницького відпрацювали форсування водної перешкоди, взяття під контроль протилежного берега, переправу самохідної гаубиці та нанесення артилерійського ураження противнику. Тренування провели в умовах імітації реальних бойових дій. В Міністерстві оборони України оприлюднили відео бойової підготовки українських військових.

Окрім того, Сили оборони Києва відпрацювали тактику знищення ворожого десанту та повітряних цілей, зокрема безпілотників, ведення штурмових дій та зачистку населених пунктів, вогневого ураження противника, форсування водної перешкоди в умовах, наближених до бойових.

Нагадаємо, в Чорнобильській зоні та біля кордону з Білоруссю посилили контроль. Ухвалено рішення щодо посилення збору відеоматеріалів безпосередньо в Чорнобильській зоні, в зоні кордону. Тут встановили сучасні камери, що дозволяють українським військовим та правоохоронцям аналізувати всю отриману інформацію і своєчасно вживати дії для захисту нашої держави.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися