Готуйте парасольку: якою буде погода в Києві на вихідних

Вихідні можуть стати похмурими через ймовірні дощі

Ранок п'ятниці порадувало киян малою хмарністю, однак протягом дня кількість хмар збільшиться. Такий прогноз публікує портал Windy.

Фахівці прогнозують, що до вечора встановиться похмура погода, вночі почнеться дощ, який не закінчиться до світанку суботи.

У неділю знову ймовірні опади. Напрямок та швидкість вітру будуть постійно змінюватися.

П'ятниця, 23 жовтня

Вітер  південний, його швидкість складе 2-4 метра. Температура повітря залишиться приблизно на тих же відмітках, що і вчора. Без опадів.

Температура: 11, 17 ° C;

Вологість: 67-54%;

Тиск: 749-747 мм;

Хмарність збережеться.

Субота, 24 жовтня

Ранок після нічного дощу буде похмурим, але в післяобідній час через хмари прогляне сонце. Південно-західний вітер до вечора змінить напрямок і стане західним, його швидкість складе 1-4 метра / с. До кінця доби опадів не очікується.

Температура: 12, 17 ° C;

Вологість: 93-72%;

Тиск: 746-745 мм;

Малохмарно.

Неділя, 25 жовтня

Вночі піде дощ, а ранок обіцяє бути похмурим, правда, в другій половині дня здасться сонце. Вітер - північно-західний, його швидкість - 3-7 метрів. Опадів не очікується до кінця доби.

Температура: 11, 14 ° C;

Вологість: 93-81 °%;

Тиск: 740-751 мм;

Малохмарно.

Як повідомляв портал "Коментарі", в Києві 17 жовтня через злив підтопило проїжджі частини багатьох вулиць. Проїжджа частина затоплена чи підтоплена на вулицях Осінньої, Пріорської, Автозаводській, Уманської, Іскрівській і Пилипа Козицького. Через затоплення на вулицях Пріорскій і Автозаводській, патруль перенаправляє автомобілі на вулицю Вишгородську.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися