Десяткам родин на Київщині доставили будматеріали для ремонту житла (ФОТО)

Програму підтримки запровадило Агентство ООН у справах біженців

Ірпінська громада отримала чотири великі вантажівки будівельних матеріалів від Агентства ООН у справах біженців та партнерської організації УВКБ ООН "Рокада". Про це розповів мер Ірпеня Олександр Маркушин, передають "Коментарі".

Мешканці Ірпеня, чиє житло пошкоджене під час бойових дій, отримають, цеглу, металочерепицю, дерев’яні бруси, двері, вікна, утеплювач, різноманітні труби, фанеру, ізоляційну плівку, керамічну плитку, лінолеум, штукатурку, а також душові кабіни, ванни та умивальники.

"Всі ці будматеріали підуть на ремонт житла 83 родин мешканців нашої громади, чиї квартири і будинки постраждали під час бойових дій навесні цього року", — повідомив Маркушин.

Ірпінський міських голова зазначив, що співпраця із Агентством ООН у справах біженців триває і мешканці Ірпеня можуть ще стати учасником їхньої програми. Для цього потрібно самостійно заповнити заявку на сайті Ірпінської міської ради або звернутися в Центр надання адміністративних послуг та заповнити форму таблиці із переліком матеріалів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в усіх звільнених від російських окупантів громадах Київської області тривають роботи з відновлення зруйнованого та пошкодженого під час бойових дій житла. Відновлення житлового фонду проводять в приватних та багатоквартирних будинках. Голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба показав, як у Ворзелі ремонтують багатоповерхівку, в яку під час окупації влучив снаряд. Подробиці та відео — за посиланням.

Читайте також, як в Бучі триває ремонт пошкоджених житлових будинків.

Джерело: https://t.me/markushyn/3779


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися