Вперше за 30 років: Майдан Незалежності очистили від реклами (ФОТО)

З історичних будівель на Майдані зняли останні рекламні конструкції

Дахи будівель, розташованих на Майдані Незалежності, звільнили від реклами. Демонтаж конструкцій закінчений. Вперше за три десятиліття будівлі мають первісний вигляд. Про це повідомляє прес-служба КМДА.

З дахів будинків на Майдані Незалежності зняли останні рекламні конструкції, які не відповідають чинним правилам. В результаті будівлям вперше за останні 30 років повернули історичний вигляд.

"Після прийняття в 2017 році Правил розміщення рекламних засобів у столиці такі рекламні конструкції вже не допускається розміщувати в "0"  форматній зоні. Тому, після закінчення старих дозволів, почалася робота по поверненню гідного виду цією знаковою для Києва будівлям. На сьогодні повністю зняті всі рекламні конструкції на дахах. Будинки вперше за останні 30 років можуть "дихати" вільно", - розповів в. о. першого заступника голови КМДА Валентин Мондрієвський.

У КМДА уточнили, що влада неодноразово направляла вимоги прибрати конструкції їх власникам, проте в більшості випадків ці запити ігнорувалися.

picture

Нагадаємо, в Києві позбулися незаконної реклами на Подолі: очистили фасади будинків на Верхньому Валу і Контрактовій площі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися